avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua urmează sa dezbatem.o succesiune după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua urmează sa dezbatem.o succesiune după bunic .Bunicul ...

Bună ziua urmează sa dezbatem.o succesiune după bunic .Bunicul a avut 3 copii un băiat și 2 fete.Fetele nu.au avut copii .Toți copii sunt decedați.Una din fete înainte de a muri a făcut un testament unui nepot din partea sotului.Am găsit de la bunic un document trecut prin.notar ca i sa dat zestre o suma de bani și nu mai are nici o pretenție. Acum.baiatul bunicului.a lăsat testament doar la 2 din cei 4 copii sa făcut succesiuea dar casa bunicului.nu.a gost băgată deoarece nu era succesiunea făcută după bunic.Una din fete nu a avut copii.Cu siguranta vom.ajunge în instanta .As dori sa știu în dreptul tatălui dacă se mai tine cont de testament și dacă mătușa care ia făcut acelui.nepot având în vedere acea chitanță ca nu are pretenții dacă mai.vine la drept
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Septembrie 2025
AVA6871, utilizator

Alte discuții în legătură

Testament lasat de bunica care este inca in viata Andrey05 Andrey05 Buna ziua, ma numesc Alexandru Andrei , zilele trecute am primit varsta de 18 ani, iar bunica din partea tatalui mi-a lasat testament pe un teren cu 2 case pe ... (vezi toată discuția)
După nici unul din bunici nu s-a făcut succesiunea. ... AVA6871 AVA6871 Bună ziua după nici unul din bunici nu s- a făcut succesiunea. Bunicii au avut 3 copii un băiat și 2 fete.Baiatul a avut 3 copii celelalte fete nu au avut ... (vezi toată discuția)