avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Pentru o colaborare - servicii it - cu un rezident ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Pentru o colaborare - servicii it - cu un rezident fiscal in ...

Pentru o colaborare - servicii it - cu un rezident fiscal in Vietnam care ar fi obligatiile fiscale declarative si de plata in RO pentru un contribuabil - clinica stomatologica - care face servicii medicale scutite si carevare cid special de tva?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Prestari servicii stomatologice scutite de tva CP466884 CP466884 buna seara. detin un cmi stomatologie ( cod caen 8623) si voi depasi cifra af. de 300000. inteleg ca prestarile de servicii stomatologice intra in categoria ... (vezi toată discuția)
Colaborare prestari servicii stomatologie, casa de marcat mobila mddsrl mddsrl Un SRL platitor de impozit pe venit, neplatitor de TVA, cu activitate in domeniul prestarilor de servicii medicale stomatologice CAEN 8623, detine o clinica ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala - impozite in doua tari 25gaby 25gaby Buna ziua, Am o problema. Am lucrat in Romania cam 5 luni si apoi tot 5 luni in Cehia. Acum fac taxele in Cehia. Cei care se ocupa de taxe imi cer neaparat ... (vezi toată discuția)