Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Avand in vedere modificarile cu privire la concediile medicale ...

Buna ziua, avand in vedere modificarile cu privire la concediile medicale, intrate in vigoare cu 01,08,2025, am urmatoarea situatie:
-Concediu medical cod 01 luna august 7 zile
-Concediu medical , in continuare, luna septembrie 4 zile
Cu ce procent platim cele doua medicale?
Trebuie recalculat concediul medical initial?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 1 Octombrie 2025
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile modificari intrate in vigoare privind procentul concediilor medicale hr@bmfgrup.eu hr@bmfgrup.eu Buna ziua, Referitor la noile modificari intrate in vigoare din 01.08.2025 privind procentul concediilor medicale avand cod indemnizatie 01, cum se ... (vezi toată discuția)
Avand in vedere modificarile legislative prin ordinul ... Oanamilitaru Oanamilitaru Buna ziua, avand in vedere modificarile legislative prin Ordinul pentru completarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG 158/2005 privind concediile si ... (vezi toată discuția)
Pe medicalele eliberate in luna august si au procentul ... Loredana M Neacsu Loredana M Neacsu Buna ziua, pe medicalele eliberate in luna august si au procentul de 55% care nu apare pe modelul de certificat vechi, cum completez certificatul? Multumesc (vezi toată discuția)