avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... M am transferat la o altă școală de șoferi.Scoala ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

M am transferat la o altă școală de șoferi.Scoala de la care ...

M am transferat la o altă școală de șoferi.Scoala de la care m am transferat nu mi a dat documentele în original.Mi au spus că rămân la ei.Ei mi au dat doar copii.Ce trebuie să fac?

Alte discuții în legătură

O problema cu scoala de soferi catalin94 catalin94 buna ziua, de curand m-am inscris la o scoala de soferi cat CE insa m-am razgandit si vreau sa dau la o alta scoala de soferi iar acum cei de la scoala in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme cu taxa la o școală sanitară postliceală Nicoleta444 Nicoleta444 Domnule Avocat am o problema si as vrea sa apelez la d-voastra pentru a ma ajuta . Am fost eleva la Scoala Postliceala Sanitra fiind scoala privata iar taxa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu școala auto Dospinescu Camelia Dospinescu Camelia Am si eu o întrebare va rog frumos daca se poate să-mi răspundeți am început o școală de șoferi încă nu am achitat școala dar mă înscris cu toate ... (vezi toată discuția)