avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, in 2015 am cumpărat o casa prin programul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, in 2015 am cumpărat o casa prin programul Prima ...

Bună ziua, in 2015 am cumpărat o casa prin programul Prima casa. Săptămâna trecută a venit vecinul sa îmi spună ca a măsurat curtea lui si nu corespunde cu actele pe care le are. Cică 6 metri din curtea mea ar fi a lui si eu as avea 3 metri la vecina in curte. (Curțile ar fi decalate) . Ar vrea fie sa ii dau banii pe acest teren fie ma da in judecata sa îmi mut gardul. Cum pot proceda in aceasta situație?

Mulțumesc,
Mihaela

Alte discuții în legătură

Gard daramat si lasat asa 25Maria23 25Maria23 Buna seara, Am doua intrebari: 1. Pe una dintre laturile casei mamei mele se afla o cladire care tinea loc de gard. Anul trecut terenul pe care era ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! care ar fi solutia la urmatoarea problema legata de ... Mariandvd Mariandvd Buna ziua! Care ar fi solutia la urmatoarea problema legata de un teren intravilan? Am cumparat un teren intravilan cu suprafata de 1000 m2, avand ... (vezi toată discuția)
Mutare gard dupa achizitionare casa insatiable insatiable Buna seara, Mai mult ca niciodata am nevoie de sfatul dvs intr-o problema. Am hotarat sa cumpar o casa, am fost si am vizitat-o,a fost ok. Inainte sa incepem ... (vezi toată discuția)