avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru prelungire șomaj perioada de depunere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru prelungire șomaj perioada de depunere a actelor este ...

Pentru prelungire șomaj perioada de depunere a actelor este de 10 zile lucrătoare s-au din ziua când sa încheiat contractul 10 zile
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2025
Georgeta petre, utilizator

Alte discuții în legătură

Somaj-cic-somaj.... alissa1983 alissa1983 buna ziua as dori un sfat de la dvs. sunt in cic cu al 2 -lea copil care o sa se incheie pe data de 19 februarie 2013. am intrat in CIC din somaj. inainte de ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul cim pe perioada determinata Jeanb Jeanb Buna ziua Ma aflu in urmatoarea situatie Am avut CIM pe perioada determinata de 3 luni, ulterioar mi s-a prelungit de doua ori.La expirarea ultimei ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie de cresterea a copilului delphiro delphiro Sotia mea a lucrat 3 ani, dupa care a beneficiat de 6 luni se somaj, iar dupa aceea a lucrat 6 luni pe perioada determinata. In ultima zi din cadrul perioadei ... (vezi toată discuția)