avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă sun beneficiar al ordonanței de urgenta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă sun beneficiar al ordonanței de urgenta 9/1997,cu 9 salarii ...

Dacă sun beneficiar al ordonanței de urgenta 9/1997,cu 9 salarii compensatorii,vreau sa întreb dacă după aceste salarii s-au plătit contribuții cas?

Alte discuții în legătură

Plati compensatorii carmencamy carmencamy M-am angajat in 22 septembrie 1976, am fost disponibilizata datorita programului de restructurare in anul 1997 cu data de 24 octombrie . Am beneficiat de somaj ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii la stabilirea punctajelor la pensie marianbadicu marianbadicu Buna Dimineata, In 1997 fabrica unde am lucrat s a inchis si am primit 12 salarii compensatorii, am fost in somaj 5 luni, dupa care am fost reangajat, ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii ancfd ancfd Va rog sa-mi spuneti, daca am beneficiat de plati compensatorii la lichidarea intreprinderii conform Ord. de Urgenta a Guvernului nr. 9/1997 ... (vezi toată discuția)