Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cand ar fi nasterea raportului de serviciu pentru un ...

Buna ziua
Cand ar fi nasterea raportului de serviciu pentru un absolvent de academie in acest context? Ar fi la admitere sau dupa absolvire? Pentru ca el semneaza contractul de studii la admitere din cate stiu
''Candidatul admis în instituțiile de formare profesională inițială ale Ministerului Afacerilor Interne sau care formează personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne este obligat să încheie un angajament că va lucra în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pentru o perioadă de 10 ani de la data nașterii raportului de serviciu.''
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:48, 4 Octombrie 2025
Naterea raportului de serviciu = data numirii in functie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie ministerul de interne MiricaG MiricaG Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca am terminat Academia de Politie in 2012, anul trecut, am lucrat 6 luni, imi pot da demisia fara sa platesc cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am terminat o forma de invatamant superior si ... RomegheaIuliam RomegheaIuliam Buna ziua, daca am terminat o forma de invatamant superior si vreau sa ma inscriu la M.A.I, se mai ia in considerare nota la purtare din liceu ? (vezi toată discuția)
Ingradirea unui drept potyzzor00 potyzzor00 Buna ziua. acum 2 ani am vrut sa particip la concursul de admitere la Academia de Politie A.I.Cuza iar dupa testarea psihologica ,la care am declarat admis, cu ... (vezi toată discuția)