avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt o mama singura( copilul nu are tata in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt o mama singura( copilul nu are tata in certificat) si copilul ...

Sunt o mama singura( copilul nu are tata in certificat) si copilul a inceput recent cresa. As vrea sa stiu daca se poate cere angajatorului sa lucrez remote si sa renunt la o parte din pauza de pranz( este de o ora) ca sa-mi pot lua copilul de la cresa sau e obligatoriu sa am pauza de pranz de o ora. Daca e obligatoriu, am dreptul sa aleg sa fie 16-17 ca sa pot sa iau copilul de la cresa sau ce solutie ar putea fi ca sa pot sa lucrez cu norma intreaga si sa pot luq copilul de la cresa? Precizez ca nu are cine sa ma ajute si as vrea sa stiu legal ce drepturi am care sa ma tuteleze. Managera din strainatate mi-a zis ca ea vrea sa ceara sa lucrez 8-16( 7 ore cu o ora pauza de pranz). Mentionez faptul ca de curand copilul a fost incadrat cu handicap mediu si as putea prelungi indemnizatia pana la 3 ani, dar economic ne-am descurca mai bine daca ma intorc la serviciu full time.