avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mi-a ieșit hotărârea de divort, iar sotul a făcut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mi-a ieșit hotărârea de divort, iar sotul a făcut ...

Bună ziua, mi a ieșit hotărârea de divort iar sotu a făcut apel,în dosar au depus un extras de cont bancar pe numele meu ,în acel extras apare ca am primit banii de pe onlyfans,eu nu am depus asa ceva la dosar niciodata și nici nu am pe card asa ceva,ma întreb cum au putut sa modifice e tradus meu de cont bancar?mulțumesc
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă înscrisul este fals puteți să vă înscrieți în fals față de acel înscris.

Nu am înțeles ma scuzați ce se poate face,ii dau în judecata?
Adrian ALBU a scris:

Dacă înscrisul este fals puteți să vă înscrieți în fals față de acel înscris.

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, declarați în apel că vă înscrieți în fals față de acel înscris bancar.
Ultima modificare: Duminică, 5 Octombrie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba dubioasa asaofi asaofi Buna ziua, Intr-un dosar civil in care am fost reclamant, am depus ca proba un extras de pe contul meu bancar care arata ca la data de x aveam in cont suma y, ... (vezi toată discuția)
Minori si familie ContSters433181 ContSters433181 Buna seara! In 2010 in urma unui proces de divort, cu minor, mi s-a incredintat spre crestere si educare fetita rezultata din casatorie, cu hotarare definitiva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sotu meu a fost implicat intrun scandal in timp ce ... mateo111512 mateo111512 buna ziua. sotu meu a fost implicat intrun scandal in timp ce se deplasa acasa la varu lui un vecin cu care varu lui avusese o cearta in aceiasi zi a iesit cu ... (vezi toată discuția)