avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt bolnav de scleroză multipla in stare grava ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt bolnav de scleroză multipla in stare grava ...

Buna ziua,EU sant bolnav de screloza multipla in stare grava necesit insotitor si in iulie 2026 nu Voi mai avea unde SA locuiesc ,matusa la care locuiesc acum Mia pus termen Pana anul visitor in iulie SA eli erez locuinta,sant in varsta de 44 de ani si Sant bolnav de peste 10 ani de aceasta boala ,Sant pensionat de 7 ani si am forma grava cu insotitor,sti cum a unde pot SA apelez si daca am dreptul la locuinta ? Va multumesc anticipate pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 16:15, 5 Octombrie 2025
Sper ca aveti si certificat de handicap . Daca nu , solicitati acum la DGASPC local - va vor spune ei de ce acte aveti nevoie . Aveti dreptul sa solicitati o locuinta sociala de la Primarie . Problema e daca Primaria dispune de locuinte sociale libere , altminteri nu aveti de la cine primi . In functie de anumite criterii , veti primi un punctaj . Locuintele sociale libere ( sau eliberate ) se repartizeaza celor indreptatiti in functie de acest punctaj . Un certificat de handicap va va ajuta la punctaj . Succes .
Ultima modificare: Duminică, 5 Octombrie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,o persoana cu handicap gr.2 accentuat de ani de zile ... doru196 doru196 Buna ziua,o persoana cu handicap gr.2 accentuat de ani de zile e bolnav acuma de cancer .Ce se poate face? Se schimbă gr.handicap? Însoțitor? (vezi toată discuția)
Asistenta sociala adult LucianRO LucianRO Deci,sora mea,are 19 ani,a absolvit liceu+bacalaureat si este la facultate Am o matusa.in varsta de 75 ani,cu grave deficiente de vedere(un ochi este ... (vezi toată discuția)
Ingrijire parinte in varsta - caz particular Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Parintii mei locuiesc la tara, in casa parinteasca. Tatal meu este proprietar, prin act de donatie, semnat de ceilalti 3 frati fara alte ... (vezi toată discuția)