avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... În 2014 am fost diagnosticat cu schizofrenie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

În 2014 am fost diagnosticat cu schizofrenie paranoidă, de atunci ...

Bună ziua,mă numesc Theodor,am 43 de ani și în 2014 am fost diagnosticat cu schizofrenie paranoidă,de atunci iau tratament și lucrez,am poprire pe salariu de 3 ani și aș dori să mă pensionez pe caz de boală dar îmi este teamă ca mi se va pune poprire pe pensia de invaliditate și din 1400 ron dacă rămân cu 700 de ron cum o să trăiesc.Nu am banii de avocat să mă reprezinte în fața executorilor ,se poate să mi se pună poprire pe jumătate din pensie?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 20:25, 5 Octombrie 2025
Da , pensia poate fi poprita , exact ca salariul . Nu aveti cum sa scapati de creditori , cumva trebuie sa-si recupereze ce datorati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi financiare pentru persoana cu grad de invaliditate 2 DanutzGenila DanutzGenila Buna ziua. Mama mea are o Decizie asupra capacitatii de munca cu diagnosticul Schizofrenie paranoida, grad de invaliditate 2, din anul 2005. A beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate brdcristea brdcristea Buna ziua Baiatul mea in varsta de 40 ani a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida in 2006..... A avut o perioada cand a mai lucrat . Vechime ... (vezi toată discuția)
Schizofrenie paranoida in faza irecuperabila si gradul accentuat? lidiav lidiav Sora-mea are schizofrenie paranoida si ,conform referatului medical, este in faza irecuperabila. Prima internare a fost in 1988 (la 26 de ani) apoi au urmat ... (vezi toată discuția)