avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Femeile născute în 1968 cu vechime 35 de ani cînd ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Femeile născute în 1968 cu vechime 35 de ani cînd ...

Buna ziua!Femeile născute în 1968 cu vechime 35 de ani cînd pot ieși anticipat?Și sunt penalizate?
Cel mai recent răspuns: GMD66 , utilizator 14:22, 7 Octombrie 2025
Ar trebui sa postati data nasterii , daca a nascut copii si cati ...
I

Cornel Vasile a scris:

In iunie și doi copiii

Cornel Vasile a scris:

Iunie 1968 Februarie 2032 63/8
Anexa 5 spune:-Pensie anticipata la 58 ani si 8 luni{februrie 2027}.
Penalizare pentru 5 ani de anticipare = 60 x 0,35% = 21 % din cuantumul pensiei.

Daca mai munciti pana in 2030 si veti face 40 de ani vechime, puteti iesi la pensie LV cu reducere pe Art.56.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să cumpăr vechime de 9 luni să mă pot pensiona cu 40 ... smn smn Pot să cumpăr vechime de 9 luni să mă pot pensiona cu 40 ani și 16 zile vechime?Menționez că acum am vechime 39 ani,1 luna și 7 zile plus( 1 luna și 9 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cand pot iesi la pensie anticipata, si cu cata penalizare? ... mimiela mimiela Buna ziua. Cand pot iesi la pensie anticipata , si cu cata penalizare? Am 57 ani in septembrie si vechime 37 ani , din care lucrati , 14 ani in grupa a doua . ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata vechime 36 ani si 5 luni. va rog sa ma ajutati. ... gabivoch gabivoch Pensie anticipata vechime 36 ani si. 5 luni. Va rog sa ma ajutati. Cand as putea iesi la pensie ? Sunt nascuta in iulie 1968. Multumesc. (vezi toată discuția)