avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Am doua conturi curent și credit la banca ING. Nu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am doua conturi curent și credit la banca ING. Nu știu din ce ...

Am doua conturi curent și credit la bancaING.Nu știu din ce motive mi a blocat conturile.Am întrebat la banca la informatiiING Toți răspund ca nu știu cum pot sa aflu care este cauza sa mi blocheze conturile.Nu am primit nici o explicație.Sunt client de peste 20 ani nu am avut probleme.

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor urgent...probleme cu banca alexandrudaniela alexandrudaniela Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o informatie! Sunt persoana juridica, am avut o linie de credit cu banca , linie care trebuia prelungita de vreo luna. ... (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar ioana2183 ioana2183 Buna ziua! Am si eu o intrebare.. Sunt PFA si in luna octombrie trebuia sa platesc a treia cota la impozit, lucru pe care l-am facut cu interziere si mi s-a ... (vezi toată discuția)