Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Am doua conturi curent și credit la banca ING. Nu știu din ce ...

Am doua conturi curent și credit la bancaING.Nu știu din ce motive mi a blocat conturile.Am întrebat la banca la informatiiING Toți răspund ca nu știu cum pot sa aflu care este cauza sa mi blocheze conturile.Nu am primit nici o explicație.Sunt client de peste 20 ani nu am avut probleme.
Buna ziua

Nu exista asa ceva. Mergeti intr-o sucursala si faceti o cerere in acest sens. Nici o banca nu blocheaza conturile fara motiv.

Motive pot fi multe:
- refuzul dvs de a face actualizarea obligatorie a datelor,
- nerespectarea termelor si conditiilor
- sechestru
- poprire
- ...
Am fost la sucursala banciiING mi sa spus ca în aplicația mea totul este în regula.Am sunat mi s a spus acum trei săptămâni sa aștept.Mie banca i mi oprește dobânda pentru creditul pe care îl am pentru ca eu sunt blocat nu pot sa plătesc.
Notificare și punere în întârziere, termen până la care veți acționa în instanță, astea ar trebui să miște banca.
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card salariu blocat dannyc dannyc Buna seara/ziua, Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Poprire fara notificare ? BigBoy90 BigBoy90 Buna seara, Din motive de sanatate nu am putut achita un credit la ifn. Nu m.au contactat de 5 luni. Posibil sa fi depus dosarul in instanta, nu stiu. Ma ... (vezi toată discuția)