avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care este termenul de imatriculare al unui autoturism ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care este termenul de imatriculare al unui autoturism ...

Buna ziua! Care este termenul de imatriculare sl unui autoturism din Romania (secan) ....90 zile sau 30 zile ..ca sa nu risc amenda? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:02, 7 Octombrie 2025
30 de zile pentru luarea in evidentea fiscala si maxim 90 de zile pentru inmatriculare la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere numere provizorii fify1 fify1 buna ziua. Am obtinut primul rand de numere rosii care expira pe data de 12 (sambata) si as dori sa stiu 2 lucruri: 1. Pot scoate al doilea rand de nr ... (vezi toată discuția)
Cumpărătorul mașinii nu a mai luat fiscalul de la vanzator popescuconstanta popescuconstanta În urma cu o luna am vândut un autoturism. Am scos fiscalul imediat, însă cumpărătorul nu l-a mai luat. Ce am eu de făcut , în calitate de fost ... (vezi toată discuția)
Schimbare nr înmatriculare MariDumitru MariDumitru Bună ziua. Pe data de 23 aprilie mi-am schimbat buletinul cu domiciliul pe un alt județ decât inițial. Nr de înmatriculare la mașină a rămas pe ... (vezi toată discuția)