avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... În anul 2008 am cumpărat un telefon de la Vodafone ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

În anul 2008 am cumpărat un telefon de la Vodafone în rate, ...

În anul 2008 am cumpărat un telefon de la Vodafone în rate, am plătit ratele pîna am fost dat în șomaj... Acum am primit o citație de plată de la o firmă de recuperare creanțe axfina, suma de 5581,47 RON oare nu sa prescris? Întrucât ei nu pomenesc nimic..
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 12:26, 7 Octombrie 2025
Buna ziua

Prescriptia nu se constata din oficiu. Prin urmare e normal ca ei sa nu pomenasca nimic.

Dvs va trebui sa invocati prescriptia datoriei in cazul in care se va ajunge la executare silita.

Insa ei incearca si asa, poate prind pe cineva... Ignorati-i. Ei vor insista cu telefoane, mesaje, care mai de care mai amenintatoare. Daca nu le raspundeti si nu platiti nimic nu au ce sa faca decat sa solicite executarea silita, moment in care aveti 15 zile sa o contestati invocand prescriptia.

Daca creditorul ar fi dorit recuperarea banilor ar fi putut sa o faca, nu dupa 17 ani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În 2007 am luat un telefon în rate ... marioara.adaitei@gmail.com marioara.adaitei@gmail.com Bună ziua ,în 2007 am luat un telefon în rate de la vodafone cu plata pe 2 ani. Am plătit un an și jumătate apoi am rămas fără munca și nu am mai ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie din 2007 mircea_av mircea_av Buna ,va rog sa m-a szcuzati ca revin la un subiect diascutat mai demult,in 2007 am avut un contract cu romtelecomul ,care mi-l-a inchis pentru neplata, si ... (vezi toată discuția)
Situatie recuperatori credit cristipatrick cristipatrick Buna ziua, In octombrie 2006 am luat un credit de nevoi personale de la o banca din Romania, rambursabil in 10 ani.De la sfarsitul anului 2007 sau inceputul ... (vezi toată discuția)