avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vă salut cu respect ! Am o problemă si nu reușesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vă salut cu respect ! Am o problemă si nu reușesc sa o rezolv ...

Vă salut cu respect !
Am o problemă si nu reușesc sa o rezolv din cauza nepăsării si gestionarii total greșite a conducerii Asociației de Proprietari precum si a indiferentei autorităților care azvârle totul pe deciziile ce se i-au de către Comitetul Executiv cu Președintele acestuia.
Am sa încerc sa detaliez problema.
M-am mutat de 3 ani intr-un imobil si am constatat ca in spațiul destinat uscătoriei care practic este literalmente lipită daca pot spune asa de apartamentul proprietate personala își desfășoară activitatea si casieria Asociației.
Am încercat toate metodele legale pentru a se redistribui locația acesteia dar fără succes(cerere către președintele asociației,cerere către primărie,cerere către politia locală) nici o rezolvare ...
Problema cu această casierie o reprezintă zgomotul,certurile,socializarile,,mizeria făcută de animalele de companie a celor care vin sa plătească si toate se petrec exact in usa apartamentului meu,câteodată când degenerează situația chiar se inping in ușă făcând ca disconfortul creat familiei mele sa fie maxim.
Țin sa precizez ca la alta sc din cadrul aceleași Asociații de Proprietari se afla casieria special amenajată din banii Asociației (gratii,rastel pentru arhivă) care este folosită in cu totul alte scopuri decât pentru ce este destinată.
Va rog sa ma ajutați cu un sfat cum as putea proceda pentru a scăpa de aceste neplăceri deoarece singurul lucru care mi-a mai rămas de făcut ar fi sa dau in judecată Asociația folosindu-ma de toată documentația pe care o am de la președinte,primărie, poliție locală....
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!!!

Alte discuții în legătură

Inchidere spatiu comun scara de bloc valizavate valizavate buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate inchide un spatiu comun de pe un etaj cu destinatie de uscator pentru rufe. Spatiul este in afara holului comun ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire al spatiilor comune ale asociatiilor de propietari vilceanucristi vilceanucristi as dori un sfat pentru rezolvarea unei probleme aparute in cadrul asociatiei de proprietari din care fac parte.in scara blocului unde locuiesc exista o ... (vezi toată discuția)
Transformare uscator in biroul administratorului Diana_Rusu Diana_Rusu Buna ziua, M-am mutat recent intr-un apartament situat la parterul unui bloc.Acest apartament nu este prevazut cu un balcon, motiv pentru care pe palier ... (vezi toată discuția)