avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Programul “Junior Centenar” este funcțional? ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Programul “Junior Centenar” este funcțional? ...

Bună ziua,
Programul “Junior Centenar” este funcțional? S-au făcut modificări în program?
Cel mai recent răspuns: jeanc , utilizator 21:44, 9 Octombrie 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Mulțumesc!
Mă interesa dacă au făcut modificări în program,cu atâtea schimbări fiscale nu mai știi ce continua și ce nu,dacă mai pune statul bani sau se oprește finanțarea !?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta sa infiintez un srl-d si sa obtin cei 10000 euro de la stat ? petre1981 petre1981 Doresc sa colaborez cu un consultant din Bucuresti pentru a infiinta un srl-d si a obtine cei 10000euro de la stat pt a deschide o covrigarie (vezi toată discuția)
Unde găsesc un expert în stenografie Hamarsold1944 Hamarsold1944 In 2009 o ruda din familia mea a dat o depozitie la proces pentru tatal meu, depozitie care a fost stenografiata. Din pacate tatal meu a decedat, eu am cerut ... (vezi toată discuția)
Criterii de diagnostic clinic, diagnostic funcțional, incapacitatea ... Ciotea Livia Ciotea Livia Criterii de diagnostic clinic , diagnostic funcțional, incapacitatea adaptativă,diagnosticul capacității de muncă în bolile psihice. Mai precis ... (vezi toată discuția)