avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1375 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intenționez pentru vânzarea online sa achiționez ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intenționez pentru vânzarea online sa achiționez ...

Buna ziua! Intenționez pentru vânzarea online sa achiționez produse separat dar sa le vând împreună ca un singur produs, un set mai exact. Care este procedura contabilă optimă pentru a înregistra corect acest lucru în gestiune și pentru a emite bonul fiscal, având în vedere fiscalitatea?

Alte discuții în legătură

Se poate pe acelasi nir, pentru aceeasi marfa, adaosuri diferite? ririana ririana Rog pe cine are mai multa experienta in comertul cu amanuntul sa imi spuna si mie daca am voie (dpdv legal) sa inregistrez pe acelasi NIR un produs (marfa) cu ... (vezi toată discuția)
Program de emitere bonuri fiscale si facturi gabriela.camelia gabriela.camelia Buna ziua! Reprezint o firma nou-infiintata neplatitoare de TVA in domeniul xerox/vanzare papetarie,etc. Mi-am cumparat casa de marcat Succes M7 care nu are ... (vezi toată discuția)
Promotie pt.stimularea vanzarilor lyly-ana lyly-ana Buna ziua. Societatea X are in stoc unele produse cu vechime ff mare. Pentru ca aceste produse nu se vand(mai au termen de valabilitate ,dar nu foarte mare) ar ... (vezi toată discuția)