avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imi puteti spune ce nivel de studii pot alege in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imi puteti spune ce nivel de studii pot alege in ...

Buna ziua !
Imi puteti spune ce nivel de studii pot alege in reges online pt COD COR Controler financiar - cod 121121 ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 9 Octombrie 2025
superioare cu licenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

imi puteti spune ce nivel de studii pot alege ... ramona.ana ramona.ana Buna dimineata ! Imi puteti spune ce nivel de studii pot alege in reges online pt urmatoarele coduri COR: -132438- Sef atelier reparatii -311509- Maistru ... (vezi toată discuția)
Avem rugamintea sa ne ajutati cu un raspuns in legatura cu noua ... hr.adswizz hr.adswizz Avem rugamintea sa ne ajutati cu un raspuns in legatura cu noua platforma \"Reges Online\" - privind informatia care trebuie completata in campul “Nivel ... (vezi toată discuția)
Studii diferite pentru ocuparea aceluiasi post Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Ce studii sa aleg in Reges Online daca la o societate privata exista salariati care au studii diferite si ocupa acelasi post? Cred ca la toti ar ... (vezi toată discuția)