avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am cerut istoricul daunelor accidentelor si am gasit 3 ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am cerut istoricul daunelor accidentelor si am gasit 3 accidente din care știam doar unul

Buna seara am si eu o intrebare am cerut istoricul daunelor accidentelor si am gasit 3 accidente din care unu il stiam atit 2 nu
Am sunat la ce cu care am încheiat contractul rca si am cerut detalii din dosare mi sa spus ca este confidential este normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 09:02, 10 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inseamna ca nu ati fost primul proprietar al masinii, da?
Accidentele din timpul cand masina era la vechiul proprietar, cred ca despre acestea nu stiti si ei nu cum sa va spuna despre ele.
Probabil ați fost preluat deserviciul Call Center. Ei nu va pot informa, și nu pot verifica cele solicitate de Dvs. Depuneți cerere scrisa la sediul lor sau petiție online că sa va informeze în scris.
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2025
Szekely Barna, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

[editat] - nici un semn - nimeni nu zice nimic - [editat] doinageorgescu doinageorgescu Buna ziua, In data de 16.10.2013, am fost implicata intr-un accident rutier la trecerea de cale ferată, fiind parte PAGUBITA! Accidentul sa produs in jurul ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari tergiverseaza minu minu Buna ziua Un prieten a avut un accident cu masina. Mai precis o piatra a cazut dintr-un camion ce transporta piatra si a spart parbrizul de la masina. Soferii ... (vezi toată discuția)