avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Clarificare calcul stagiu contributiv
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Clarificare calcul stagiu contributiv

Buna ziua,
Va rog un raspuns,stagiul contributiv se calculeaza la data depunerii cererii pensie anticipata sau la data deciziei?
Cei de la Casa de Pensii mi-au spus ca au calculat la data deciziei .
Este oare corect cf legii 360/2023?Eu zic ca nu este corect.
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2025
Mia2025, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mia2025 , utilizator 20:05, 10 Octombrie 2025
Din cate stiu, până la data depunerii cererii.
Pana la data depunerii cererii.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! referitor la decizia de pensionare am primit decizia ... lupmarcel lupmarcel Bună ziua! Referitor la decizia de pensionare Am primit decizia privind acordarea pensiei anticipate, din care rezultă că la stagiu total de cotizare nu ... (vezi toată discuția)
Am iesit la pensie pentru limita de varsta cod n10 la varsta ... porumbel constantin porumbel constantin Am iesit la pensie pentru limita de varsta cod N10 la varsta de 58 de ani si 8 luni cu stagiul complet 35 de ani .Stagiul complet de cotizare 44 ani 6 luni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotia mea a iesit pensie in septembrie 2023 (partial ... Sorinr12 Sorinr12 Buna ziua, Sotia mea a iesit pensie in septembrie 2023 (partial anticipat cu penalizare 6,4%) cu un stagiu de cotizare de 39 ani si 8 luni la varsta de 60 ... (vezi toată discuția)