avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatal meu a decedat in 2008, in 2021 am dat declaratie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatal meu a decedat in 2008, in 2021 am dat declaratie ...

Buna ziua! Tatal meu a decedat in 2008, in 2021 am dat declaratie ca renunt la mostenire, fiind unic mostenitor.Se mai poate anula declaratia? Copilul meu poate intra la drept?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in anul 2008 a murit tatal, in 2021 am dat declaratie ... Miticuta popescu Miticuta popescu Buna ziua. In anul 2008 a murit tatal, in 2021 am dat declaratie ca renunt la mostenire fiind singurul mostenitor. Se mai poate anula? Sau cine intra la drept? (vezi toată discuția)
Se poate anula succesiunea nelutu252002 nelutu252002 Buna ziua, Am urmatoarea problema: In 1980 a murit bunicul meu, mostenitori au fost tatal meu si sora lui. S-a dezbatut mostenirea si sora lui a renuntat ( ... (vezi toată discuția)
"furt" mostenire life life Tatal a renuntat la partea lui(in urma decesului bunicii-bunicul fiind mort pe cand el era copil) in favoarea surorii mai mari(sunt 3 frati), deci imobilul a ... (vezi toată discuția)