avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eu și soțul meu am divorțat în anul 2023. În ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eu și soțul meu am divorțat în anul 2023. În timpul căsătoriei ...

Eu și soțul meu am divorțat în anul 2023. În timpul căsătoriei am achiziționat 2 mașini câte una pentru fiecare. Fiecare are mașina înscrisă pe numele lui dar la impozite si taxe plătim impozit 1:1. Ce cale exista pentru ca fiecare sa-și plătească impozit pt mașina lui?

Alte discuții în legătură

Proprietate... coproprietar missytica44 missytica44 Daca am cumparat o masina in timpul casatoriei, masina a fost inscrisa pe numele sotului; in urma divortului, masina ramanand pe numele lui,(dupa 9 ani)... ... (vezi toată discuția)
Buna seara. in timpul casatoriei am achizitionat un teren si o ... Jador Jador Buna seara. Intimpul casatoriei am achizitionat 1 teren si o masina. Stiu ca sunt bunuri comune, intre timp am divortat. Ambele sunt pe numele meu. Nu am ... (vezi toată discuția)
Dupa cati ani in cazul unui divort se impart bunurile? silicuta79 silicuta79 UN BUN PRIETEN ESTE IN PRAGUL DIVORTULUI,ESTE CASATORIT DE UN AN SI CATEVA LUNI,DAR DIN CAUZA SOTIEI,INFIDELA SI FARA SCRUPULE,TOTUL SE VA RUPE,M-AR INTERESA ... (vezi toată discuția)