avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul salariu-salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul salariu-salariu

Avem următoarea situație.
1. instituție publică-spital
2. am identificat 5 persoane care au pe lângă contractul de bază și un alt contract pe fonduri europen cred ( manager proiect, responsabil economic, responsabil tehnic) ptr care primesc un salariu de bază egal cu salariul de bază ptr primul contract înmulțit cu 1,2.
3. o persoană are pe lângă contractul de mandat ( membru comitet director) și alte 2 contracte de manager proiect, salariul de bază ptr aceste ultime 2 contracte fiind stabilite după aceeași formulă.
nu am găsit informații publice și nu am informații cu privire la organizarea unui concurs ptr aceste posturi. ( vezi HG 243/2023)
Întrebare
1. ce legi sunt încălcate
2. unde se pot face sezizări cu privire la nelegalitatea acestor contracte
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2025
stelarman20001, utilizator

Alte discuții în legătură

Comitet director spitale mirela teodora mirela teodora Scoaterea la concurs a posturilor specifice comitetului director -director financiar si director ingrijiri-la un spital aflat in subordinea consiliului ... (vezi toată discuția)
Ocupare functie de conducere dana manea dana manea As dori sa stiu daca potrivit Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, in cazul in care sunt medic sef de sectie, pot ocupa si functia de ... (vezi toată discuția)
Eliberare comitet director zzenovia zzenovia Imi cer scuze pentru relatarea prea lunga,dar ne aflam intr-o situatie dificila . Actiunea se petrece intr-un spital public. Conform art.183 din Legea ... (vezi toată discuția)