avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie suspendare permis Mi a fost retinut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie suspendare permis Mi a fost retinut permisul de conducere, am facut contestatie ...

Mi a fost retinut permisul de conducere, am facut contestatie la Judecatorie si - baza dovezii de la Judecatorie - Politia mi a restituit permisul, Asta inseamna ca am
voie sa sofez pana la data unei Hotarari Judecatoresti?
(Instiintarea de restituire permis mentioneaza art 118 / oug 195 / 2002 despre suspendarea exercitarii dreptului de a conduce - fara a precixmza clar ca am voie sa sofez pana la data procesului)

Alte discuții în legătură

Art 118 alin. 4 si 5 din oug 195/2002 calinccs calinccs In temeiul Art 118 alin. 4 si 5 din OUG 195/2002 se poate dispune: \"majorarea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce autovehicule ... (vezi toată discuția)
Suspendare dupa contestatie the_power_25xxxx the_power_25xxxx in data de 21/09/2009 mi-a fost retinut permisul pentru depasirea vitezei legale. am facut contestatie si mi-am recuperat permisul in baza certificatului de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere - plangere respinsa drgkorn drgkorn Buna ziua, vin cu o problema legata de permisul de conducere. In 2012 mi s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 de zile ( depasirea ... (vezi toată discuția)