avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Am un credit la un IFN de 11000 si am intarziat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am un credit la un IFN de 11000 si am intarziat ...

Buna ziua am un credit la un ifn de 11000 mi si am intarziat cu ratele ajugand creditul la executor care mia pus poprire pe salariu din care imi cere sa achit 52000 cu dobanda cu tot.este.legal va rog ajutatima
Dacă onsiderați că executarea se face în baza unui calcul greșit al penalităților, aveți 15 zile de la data popririi pentru a formula o contestație la executare.
Nu depășiți termenul arătat de colegul, rămâneți bun de plată. Mie îmi pare abuz...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea pe salariu - pana cand? luciffere luciffere Am avut un credit pe care nu l-am mai putut onora. Astfel, banca a pus poprire pe salariu si s-a inceput poprirea lunara a 1/3 din salariu. La data inceperii ... (vezi toată discuția)
Poprire ContSters407779 ContSters407779 Buna ziua In urma cu 4ani am solocitat un credit unui CAR local pe care nu l-am putut achita.a urmat o poprire la unul dintre giranti care a fost achitata in ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu nitamarian nitamarian am avut un credit la o cooperativa de credit care intre timp sa transformat in banca,ne avand bani sa platesc ratele la timp mi s a facut poprire pe salariu am ... (vezi toată discuția)