avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass la venitul din dividende
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass la venitul din dividende

Bună ziua!Va rog sa -mi spuneți dacă (și de ce ) este legal să se plătească cass pe dividende,deși am platit toate impozitele impuse de către legislația în vigoare inclusiv cass.Nu este o impozitare de 2 ori? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Persoanele nerezidente plătesc cass la dividendele obținute din românia? Brem Brem Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in ... (vezi toată discuția)
Impozit microintreprindere 2015 vs 2016 Sorin Sorin Sorin Sorin Buna seara, Incerc sa inteleg modul de impozitare pentru microintreprinderi insa sunt inca in ceata. Vreau sa imi spuneti cotele de impozitare pentru 2015 si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!!sunt singurul angajat la srl îl pe care îl dețin ... Idriceanu laurentiu Idriceanu laurentiu Bună ziua!!sunt singurul angajat la SRL îl pe care îl dețin și automat în fiecare lună plătesc dările inclusiv CAS ul iar după ce plătesc impozitul ... (vezi toată discuția)