avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca initialele tatalui sunt A.A. provenind de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca initialele tatalui sunt A.A. provenind de la Adrian Augustin ...

Dacă initialele tatalui sunt A.A. provenind de la Adrian Augustin se trec ambele litere? Dar daca initialele provin de la Victor Constantin se trece VC?
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
R Manea, utilizator

Alte discuții în legătură

Initiala tatalui vasea_13 vasea_13 Am intalnit atatea situatii incat nu mai stiu cum sa procedez. In cazul in care tatal are 2 prenume, se trec ambele initiale sau doar prima? Daca in ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute pe teren ulterior dezmembrat str15 str15 Buna seara, Am cumparat o casa (prin credit) intr-un complex imobiliar. Casa are drept de servitute pe drumul din interiorul complexului inscrisa in cartea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu succesiunea....urgent !!! BLUE1963 BLUE1963 Am si eu o mica problema legata de o mostenire.Mama a primit dupa moartea bunicului o cota de 3/4 din mostenire iar bunica 1/4.Trebuie sa mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)