avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Identificare om de vreo 65 ani, care a avut atac ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Identificare om de vreo 65 ani, care a avut atac cerebral, paralizat ...

Buna, pt un om de vreo 65 ani, care a avut atac cerebral, paralizat pe jumatate, si ramas fara memorie practic... cum sa putea gasi CNP sau sau pe familia sa ca sa putem identifica omul si sa fie ajutat ? Ii aduce aminte doar de nume( in teorie), si ca este din Galati ( in teorie). Am dat cateva telefoane pe la autoritati dar se considera date private si nu am obtinut nimic. Multumesc.
Din acte. Dacă nu le are, se recuperează, însă este dificil dacă nu îl cunoașteți. Se pleacă de la ce date are, unde locuiește, ce rude sunt etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama semiparalizata vrea sa lase apartamentul chiriasului care sta de 3 luni MillaParis MillaParis Buna ziua.Am o problema mai delicata si as dori sa ma ajutati daca puteti cu un sfat.Eu muncesc in afara 6 luni pe an pentru a reusi sa-mi fac si eu ceva in ... (vezi toată discuția)
Posturi dosite la isj galati date in septembrie dupa repartizarea celor cu note mari marianmarian01 marianmarian01 Am dat examen de titularizare in Galati pe Alimentatie publica. Am obtinut nota 7,1. Am fost repartizata pe invatamant special norma de teorie. La scoala ... (vezi toată discuția)
Insotitor persoana cu handicap george0908 george0908 Am un unchi in virsta de 86 ani care din luna februarie 2011 a avut un atac cerebral in urma caruia nu mai vede este foarte bolnav,aproape imobilizat la ... (vezi toată discuția)