avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am doi angajati si vreau sa le reduc programul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am doi angajati si vreau sa le reduc programul ...

Buna ziua,
Daca am doi angajati si vreau sa le reduc programul de lucru de la 8ore/zi la 6ore/zi, pot face cu act aditional?Trebuie sa modific si salariul?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2025
MariaBabes, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 14 Octombrie 2025
1. da, act aditional la CIM;
2. puteti sa-l modificati sau nu. indiferent cum decideti, salariatii trebuie sa fie de acord. daca nu-s, negociati
Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la art,17 alin. (3) C.mun. in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, anterior producerii modificarii.

Nu este obligatorie modificarea slariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ccm s-a negociat cu reprezentantii salariatilor o marire colectiva ... therioni therioni In CCM s-a negociat cu reprezentantii salariatilor o marire colectiva de salar identica pt toti angajatii (acelasi procent pt toata lumea). Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! exemplu: am un conducător auto profesionist care ... Aue10 Aue10 Bună ziua! exemplu: am un conducător auto profesionist care momentan lucrează la cisternă însă nu mai pot să l trimit la muncă acolo (deși asta nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, referitor la un act aditional incheiat la cim, in ... psychoxit psychoxit Buna ziua, Referitor la un act aditional incheiat la CIM, in care se modifica salariul (se mareste), se poate incheia de exemplu astazi, in data de ... (vezi toată discuția)