avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... As dori sa stiu daca e normal ca asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

As dori sa stiu daca e normal ca asociatia de proprietari ...

Buna ziua.
As dori sa stiu daca e normal ca asociatia de proprietari sa solicite o copie dupa actul de proprietate a apartamentului.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: GabiAlG , utilizator 19:39, 14 Octombrie 2025
Buna ziua

Da, daca vreti sa fiti membru al asociatiei de proprietari trebuie sa faceti dovada proprietatii.
Cum vreți să dovediți că sunteți proprietar cu drepturi.?!
Va mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excluderea din asociatie ulma ulma Buna ziua, As dori sa stiu,care este procedura de excludere a unei persoane din Asociatia de Proprietari.Daca este posibil,pe viitor cum se procedeaza la ... (vezi toată discuția)
Dovada de membru al asociatiei de proprietari Gabriel_2016 Gabriel_2016 In ce conditi un pretins proprietar poate vota la AG sau a avea acces la documentele asociatie. Daca exista art. de lege in care specifica ca acesta trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Act aditional la acord de asociere asociatie de proprietari carmenalinamihai carmenalinamihai buna ziua, pt cei care doresc sa [b]devina membri ai unei asociatii de proprietari [/b]inteleg ca trebuie semnat un [b]act aditional la acordul de asociere al ... (vezi toată discuția)