avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comodat auto pentru taxi PJ - PF
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comodat auto pentru taxi PJ - PF

Legalitate??
Buna ziua!
am rugamintea sa-mi da-ti un sfat ,in urmatoarea situatie:
se poate incheia un contract de impumut cu folosinta(comodat) pentru o masina a unei persoane juridice ,masina care are licenta taxi,unei persoane fizice ,pentru folosinta taxi ,fara ca acesta sa aiba PFA...

multumesc!

Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract comodat camyv camyv Se poate face contract de comodat auto intre o persoana juridica si un PFA (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto Elena 47 Elena 47 Buna ziua ! Sunt PFA si as vrea sa inchei un contract de comodat pentru un autoturism cu o persoana fizica. In cazul acestui contract de comodat auto , masina ... (vezi toată discuția)