avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O persoană având domiciliul oficial la adresa mea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O persoană având domiciliul oficial la adresa mea ...

Bună ziua,
O persoană având domiciliul oficial la adresa mea (dar nelocuind faptic), dorește să contracteze un credit bancar.
Ce riscuri există pentru mine (ca și proprietar al apartamentului din adresă) în situația în care persoana nu rambursează creditul? Poate banca veni împotriva mea/solicita să plătesc?
Mulțumiri
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2025
figalem, utilizator
Cel mai recent răspuns: figalem , utilizator 18:23, 14 Octombrie 2025
Buna ziua

Daca nu sunteti co-platitor la credit nu aveti nici un risc. Banca nu are nici o treaba cu dvs.
Într-adevăr nu sunt co-platitor.
Mulțumesc

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Daca nu sunteti co-platitor la credit nu aveti nici un risc. Banca nu are nici o treaba cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare contract vanzare cumparare imobil cu credit andomar andomar O persoana care a achizitionat un apartament cu credit bancar este in imposibilitatea platirii ratelor ;o ruda de a sa in comun de acord cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar - riscuri pt vanzator ? Stefan0212 Stefan0212 Buna ziua , vrea cineva sa imi cumpere apartamentul prin credit ipotecar prin programul prima casa .EXISTA vreun risc din partea mea sa faca vreo ... (vezi toată discuția)
Executare silita alena12 alena12 Buna ziua In urma cu ceva timp am cumparat o locuinta iar de atunci primesc diferite plicuri pe numele fostului proprietar in legatura cu creditele lor ... (vezi toată discuția)