avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Se poate vinde un apartament unei persoane ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Se poate vinde un apartament unei persoane fizice ...

Buna ziua,
Se poate vinde un apartament unei persoane fizice x, avand in vedere ca o persoana fizica y a platit in 2023 o parte din costul acestuia prin banca?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare -cumparare cu rezerva dreptului de proprietate SANTIER SANTIER Buna seara! Am rugamintea unei povete intr-un aspect. Urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare – cumparare pt. un ap. Nou, dintr-o serie de 2 ... (vezi toată discuția)
Habitatie viagera dada269 dada269 In anul 2001 am cumparat un spatiu de locuit cu drept de habitatie pana la decesul proprietarului. In septembrie 2008 proprietarul a decedat si a lasat la ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de anulare contract de v-c patitul 2 patitul 2 Buna ziua, Am o intrebare destul de delicata. Si adica , daca trei perzoane fizice \"X\" ,\"Y'' si ''Z'' (dezvoltatori imobiliari se apuca de construit un ... (vezi toată discuția)