avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit o citație ca martor intr-un caz penal. Cum ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit o citație ca martor intr-un caz penal. Cum pot afla ...

Am primit o citație ca martor intr-un caz penal. Cum pot afla despre ce intractiune este vorba? La Parchet ar trebui sa merg însoțită de un avocat?

Alte discuții în legătură

Citatie de la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie fara sens caterina222 caterina222 Buna seara, am primit azi o citatie de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie pe care n-o inteleg...nu inteleg despre ce proces este ... (vezi toată discuția)
Calitatea de martor în dosar penal tushu tushu Bună seara, vă reţin atenţia cu o problemă... sunt din Iaşi şi în această vară am făcut o plângere penală îndreptată unei instituţii cu ... (vezi toată discuția)
Citatie primita in calitate de martor Tiger96 Tiger96 Buna ziua, Ma scuzati daca am gresit categoria dar chiar nu stiam unde sa pun asta. Astazi am primit o citatie cum ca trebuie sa fiu prezent pe 11 septembrie ... (vezi toată discuția)