avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intr un contract de schimb între ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intr un contract de schimb între ...

Bună ziua, daca dorim sa facem un contract de schimb între 1 ap cu 3 camere și 1 garsoniera suntem obligați să dăm diferența chiar daca cel care dă ap cu 3 camere nu dorește?

Alte discuții în legătură

Schimb apartament Andrei B Andrei B Buna ziua. Am o cunostiinta care are o garsoniera . Aceasta a gasit o alta persoana ce are un apartament cu 2 camere. Au hotarat sa faca schimb plus ... (vezi toată discuția)
Schimbare apartament 2 camere cu unul cu 3 camere - costuri qoore qoore stimata redactie, am achizitionat in 2007 un ap cu 2 cam prin credit cu 55 mii euro. as dori sa imi schimb acest ap cu unul de 3 camere, as dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Taxele la schimbul de apartament cu garsonierã amadeus_121 amadeus_121 Vreau să schimb apartament cu 2 camere cu o garsonieră plus diferenţa (sulta). Doresc să ştiu dacă se face contract de schimb sau două cantracte de ... (vezi toată discuția)