avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prinsa recent cu produse furate dintr-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prinsa recent cu produse furate dintr-un ...

Bună seara.Am fost prinsa recent cu produse furate dintr-un supermarket.Mama și cei 2 copii ai mei se aflau cu mine.Am fost la politie pentru a da o declarație însă mi-au spus sa plec și ca ma vor suna când va trebui sa dau declarație.Mamei mele i s-au făcut poze la politie.Ce se va întâmpla după ce vom da declarație?Toate produsele s-au reîntors în magazin.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 06:10, 15 Octombrie 2025
Încadrarea juridică și sancțiunile depind de fapte în concret.
Daca ati fost toți la furat împreună nu este bine...

București 2025
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.am o problemă, câteva zile în urma am furat într-un ... ilona233 ilona233 Bună ziua.Am o problemă, câteva zile în urma am furat într-un magazin din mall,dar am fost prins la ieșire din magazin (valoarea produselor a fost de 130 ... (vezi toată discuția)
Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea ... Dani2425 Dani2425 Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea sa fi fost vazut pe camere dar nu am fost oprit de nimeni ce mi se poate intampla? (50 ron) (vezi toată discuția)
Furt din magazin, santaj cu dosar penal caughtthief caughtthief Salut, azi am facut o mare prostie. Am furat dintr-un magazin. Am fost prins. Furasem in valoare de 3.80 ron. M-a prins paznicul si mi-a aratat filmarea pe ... (vezi toată discuția)