avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit azi 3 ani cu suspendare pentru trafic de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit azi 3 ani cu suspendare pentru trafic de ...

Va rog mult am primit azi 3 ani cu suspendare pentru trafic de droguri dar mai am un dosar de anul trecut la poliție pentru conducere sub influența substanțelor psiho...ce o sa se întâmple ? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua în anul 2020 am fost arestat preventiv timp de 3 ... SergiuAR SergiuAR Bună ziua în anul 2020 am fost arestat preventiv timp de 3 luni pana în 2021 după care am primit 2 ani și 4 luni cu suspendare pt trafic de droguri de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt prins in trei infracțiuni Ghita000 Ghita000 1 conducere sub influenta substantelor psihoactive 2 consumul ilicit de droguri 3 detinere de droguri ...Ce mi se poate intampla? Cum o sa să se ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru consum de droguri psihoactive Eduard98 Eduard98 As vrea sa stiu care ar putea sa fie suspendat permisul, făcându-si-me si dosar penal, fara alte antecedente, mi au fost găsite 3 droguri pozitive. (vezi toată discuția)