avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Am fost încadrat la gradul 3 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Am fost încadrat la gradul 3 de pensionare in urma ...

Bună ziua!
Am fost încadrat la gradul 3 de pensionare in urma unui incident în armata in anul 1997 și apoi am lucrat cu o jumătate de normă pina in anul 2006 cînd mi am recăpătat capacitatea de a lucra integral. As dori să știu cum se poate calcula perioada de gradul 3 plus angajare la perioada de vechime in vîrsta.
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Ani vechime nissa nissa Buna ziua, In anul 1987,am lucrat(1an) jumatate de norma,adica 4ore.Am justificat cererea de la norma intreaga la jumatate,pt ingrijirea copilului.Intrebarea ... (vezi toată discuția)
La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, ... Cristea Daniel Cristea Daniel La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, pina în anul 2020,cind am ieșit la pensie limita de virsta, ași dori sa știu dacă am ... (vezi toată discuția)
Valorificare grupa i de munca toma st toma st Barbat. 52 ani. 31 ani munca (1 an si 5 luni armata) din care 21 ani grupa 1 -a ,,Turnatorie,, conform art. 3 al Ordinului50/1990 iar timp aferent de munca ... (vezi toată discuția)