avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua sânt bolnava și nu ma pot deplasa și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua sânt bolnava și nu ma pot deplasa și stau in Germania ...

Bună ziua sânt bolnava și nu ma pot deplasa și stau in Germania la fata mea și am cerut formularul S1 de la casa de asigurări de sănătate din Timișoara și am primit răspuns că nu se poate că trebuie să renunți la buletinul din Romania adică să mă duc la evidența populației si spun că renunț adresa din buletin dar eu fiind bolnava și nu mă pot deplasa din Germania . Îmi puteți spune va rog ce as putea sa fac, de ce trebuie să renunț la buletinul de Romania nu înțeleg înainte nu era așa ceva. Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Formular e 104 Liviu P Liviu P Buna ziua, Soacra mea pensionara a muncit mai mult de 35 de ani in Romania. Avand o problema grava de boala, am luat-o sa stea la noi in Germania. Detine ... (vezi toată discuția)
Formular s 1 ema1971 ema1971 Sunt angajata la o firma din Germania,cu contract de prestari servicii din 2013,serviciul meu efectuandu-se in Germania pe perioade de timp intre o luna si ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)