Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Suma returnata mai mare in urma unui handicap ...

Buna ziua ,
Directia impozite si taxe locale in urma unui handicap accentuat mi-a returnat suma mai mare decit mi se cuvenea.
Ei imi impun acum sa virez suma necuvenita in trei conturi diferite acest lucru generind costuri pentru mine.
Eu nu am dovada acestor plati din conturile sugerate de ei.
Numarul de cont nu se regaseste in op de plata al Banci.
Eu nu am cerut sume necuvenite si cine a gresit mi se pare corect sa plateasca dar nu eu sa platesc.
Va rog sa ma indrumati ce e de facut tinind cont de faptul ca am un hadicap si ei nu vor plati nici deplasari (taxi) si nici timpul meu pierdut pentru greseala lor.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:31, 27 Octombrie 2025
Nu plătește cine a greșit, plătește cine a beneficiat de greșeală, adică dvs. E vorba de sume necuvenite. Cel care a greșit va fi penalizat conform regulamentului. Cât despre costuri, ele sunt de câțiva lei per OP. Sau puteți plăti la casierie
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea cheltuielilor pe proprietari, la plata intretinerii prin ordin de plata latka latka Care sunt cheltuielile legate de contul bancar al unei asociatii ( in principiu m-ar interesa in mod specific la CEC Bank) si cum imparte cheltuielile pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita justme8 justme8 am avut un credit de nevoi personale pe care nu am reusit sa l achit in intregime, adica am achitat suma luata de la banca fara dobanzile aferente ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o problema acum cateva luni mi sau virat ... LaviniaSm LaviniaSm Buna ziua! Am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati va rog frumos ,acum cateva luni mi sau virat 100 de mil din greseala la salariu,o clinica stomatologica ... (vezi toată discuția)