avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Suma returnata mai mare in urma unui handicap ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Suma returnata mai mare in urma unui handicap ...

Buna ziua ,
Directia impozite si taxe locale in urma unui handicap accentuat mi-a returnat suma mai mare decit mi se cuvenea.
Ei imi impun acum sa virez suma necuvenita in trei conturi diferite acest lucru generind costuri pentru mine.
Eu nu am dovada acestor plati din conturile sugerate de ei.
Numarul de cont nu se regaseste in op de plata al Banci.
Eu nu am cerut sume necuvenite si cine a gresit mi se pare corect sa plateasca dar nu eu sa platesc.
Va rog sa ma indrumati ce e de facut tinind cont de faptul ca am un hadicap si ei nu vor plati nici deplasari (taxi) si nici timpul meu pierdut pentru greseala lor.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt asistent personal și ma confrunt cu următoarea ... Oana E84 Oana E84 Buna ziua, sunt asistent personal și ma confrunt cu următoarea problema. La primarie cică au venit cei de la Curtea de conturi și au verificat cheltuirea ... (vezi toată discuția)
Executare silita justme8 justme8 am avut un credit de nevoi personale pe care nu am reusit sa l achit in intregime, adica am achitat suma luata de la banca fara dobanzile aferente ... (vezi toată discuția)
În 24 decembrie 2020, am pus o sumă de bani pe o adresă bancară ... kovacs_stefan kovacs_stefan În 24 decembrie 2020, am pus o sumă de bani pe o adresă bancară (cont) greșită! Se mai poate face ceva? Se pot recupera banii? Ce trebuie să fac? (vezi toată discuția)