avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am cumpărat în 1998 un apartament cu contract de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am cumpărat în 1998 un apartament cu contract de vânzare cumpărare ...

Am cumpărat în 1998 un apartament cu contract de vânzare cumpărare încheiat /autentificat la notar cu ștampila și semnături ale notarului și cumpărătorului și vânzătorului. Pe ultima pagină cu încheierea de autentificare este și un înscris al judecătoriei sectorului respectiv in care este imobilul amplasat în care se menționează numărul și data înscrierii contractului și încheieriii de autentificare în registrul de transcripțiuni și aplicată ștampila judecătoriei sectorului 3 publicitate imobiliara..
Întrebarea mea se referă la necesitatea întocmirii cadastrului și intabulării în vederea obținerii numărului cadastral și numărului cadastral și numărului cadastral și numărului iintabularii dacă nu am intenție în viitorul apropiat să vând imobilul.
Blocul este reabilitat termic în anul 2016 pe baza unei documentații tehnice DALI si proiect tehnic in care bănuiesc ca s a făcut și documentație cadastrală a clădirii. și s a obținut un certificat de performanță energetică urmare lnu cărărilor efectuate.In caz de vânzare a apartamenului sunt obligat să obțin certificatul energetic, documentație cadastrala , număr cadastral și numără de intabulare pentru apartament ?

Mulțumesc pentru un eventual răspuns.

Alte discuții în legătură

Actele obligatorii care se ofera cumpărătorului unui apartament ... gavroche83 gavroche83 Va salut! Dupa un proces extrem de anevoios am ajuns la sfarsit! Am reusit sa semnam contractrul de vanzare cumparare a unui apartament! Cred ca a fost ... (vezi toată discuția)
Primul cadastru pentru un apartament modificat AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: impreuna cu mama mea detin un apartament cu 4 camere (in acte), dobandit in 2012 in urma succesiunii ... (vezi toată discuția)
Intabulare = inscriere cartea funciara? kamellya kamellya Vreau sa vand un teren si doresc sa stiu daca inscrierea in cartea funciara este acelasi lucru cu intabularea.Cumparatorul vrea sa-mi achite terenul si toate ... (vezi toată discuția)