avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1355 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înregistrare autoturism în cazul schimbării ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înregistrare autoturism în cazul schimbării domiciliului Bună ...

Înregistrare autoturism în cazul schimbării domiciliului
Bună ziua,
Am proprietate în sectorul 4 și una autoturism pe care îl am înregistrat la DGITL Sector 4.
Doresc să îmi schimb domiciliul în sectorul 3, la adresa fiicei mele.
Pot să înregistrez autoturismul la DITL sector 3 după ce îmi schimb domiciliul, chiar dacă am proprietate în Sector 4?
Funcționează și în cazul vizei de flotant pe o perioadă mai lungă înregistrarea autoturismului în sectorul 3?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Schimbare locatie cristianna31 cristianna31 buna ziua,am facut cerere de schimbare locatie de la apartamentul sotului care este adresa mea pe buletin(sector 5) la casa mea si a mamei (sector 4)sa stau o ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Hildegarde Hildegarde Buna ziua, Doresc anumite informatii asupra vizei de flotant. Pentru a inscrie fetita de 6 ani la scoala dorita trebuie sa imi fac viza de flotant pe un ... (vezi toată discuția)