avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am cumpărat în urmă cu câțiva ani un apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am cumpărat în urmă cu câțiva ani un apartament la demisol ...

Am cumpărat în urmă cu câțiva ani un apartament la demisol direct de la dezvoltator. De la început a fost o problemă cu infiltrațiile, dar numai când se umplea fosa septica. Nu am rezolvat la timp cu dezvoltatorul cât am avut garanție, neștiind că este obligat să îmi rezolve problema, nu am insistat. Am apelat la zeci de instalatori, fără exagerare, și îmi ziceau că voi avea mereu problema asta și nu au ce să facă, să vorbesc cu administrația să se vidanjeze mai des. Asociația de proprietari refuza să cheme vidanja înafara contractului pentru a nu plăti în plus, sau o chemau a doua zi dimineață, timp în care apa se infiltra în baie respectiv în pereții blocului. Văzând că nu pot rezolva singură problema le-am cerut ajutorul, dar doar mi-au oferit alte numere pentru instalatori care, la fel, mi-au zis că nu mă pot ajuta. Abia anul acesta am aflat că în baie era vorba despre o țeavă de scurgere spartă pusă doar ca să fie. De curând am început să observ crăpături în pereții și tavanul apartamentului. Ce aș putea face în situația dată?
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2025
Utilizator8881234, utilizator

Alte discuții în legătură

Deranj pe domeniu public (drum satesc) adrianady adrianady Buna ziua ,ma numesc Adrian si vin la d-vs cu o intrebare din partea unui cetatean,: -un vecin de al lui are instalata o teava de scurgere a apelor uzate cat ... (vezi toată discuția)
Infiltratii apa prin tavan baie de la vecinul de deasupra dilimandri dilimandri Buna ziua!Va rog sa-mi dati un sfat pt solutionarea situatiei in care ma aflu.Locuiesc la etj 9 din 10.Tavanul din baie are un aspect de wc public,cu pete de ... (vezi toată discuția)
Probleme apartament in bloc nou dece84 dece84 Buna ziua. Ma confrunt cu o problema destul de grava si nu stiu de unde sa incep in rezolvarea acesteia. Am achizitionat acum doi ani un apartament intr-un ... (vezi toată discuția)