avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt in Finlanda legal sunt din România am toate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt in Finlanda legal sunt din România am toate actele legale aici...

Bună ziua vă rog frumos puteți să îmi dați un sfat sunt in Finlanda legal sunt din România am toate actele legale aici logodnica mea e din Finlanda ce pot și urmează să ne căsătorim dar problema este că eu am fost căsătorit in Uk legal și soția a decedat în 2023 dar problema este Uk nu mai este în UE ce pot face ptr că nu am certificatul de deces,vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Inregistrarea casatoriei in românia - nu o pot face din cauza lipsei actelor dflo dflo Sun casatorit in Finlanda, casatoria a fost inregistrata acolo, insa nu si in Romania. Sotia este doar cetatean finlandez, eu am ambele cetatenii. Tebuie sa ... (vezi toată discuția)
Casatoria in uk Adriana3011 Adriana3011 Sunt cetetean roman sosita de curand in uk Si locuiesc impreuna cu logodnicul meu,cetatean britanic. Ne cunoastem de 7ani si am decis sa ne casatorim in uk. Nu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare certificat de nastere copil uk CID21 CID21 Buna ziua recent ne-am lovit de o situatie teribil de complicata(din punctul de vedere al autoritatilor romane) mai exact prefectura unui judet unde urma sa ... (vezi toată discuția)