avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... As dori sa știu ce pot face în privința conturilor ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

As dori sa știu ce pot face în privința conturilor de Facebook false ...

Bună as dori sa știu ce pot face în privința conturilor de Facebook false care se fac pe numele meu cu fotografiile mele va rog frumos

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog , se poate depune plângere daca esti sicanat ... Miha.H Miha.H Buna ziua! Va rog , se poate depune plângere daca esti sicanat pe rețeaua de socializare Facebook? Cineva cunoscut (bănuiesc cine este) creează conturi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intr-o situatie cu totul scoasa din context, pe facebook ... ana_mar1a ana_mar1a Buna ziua, Intr-o situatie cu totul scoasa din context, pe facebook si apoi intr-un ziar local au aparut despre familia mea informatii defaimatoare si, faptul ... (vezi toată discuția)
Riscul impersonarii cu un cont fals pe facebook TiberiuStoenescu TiberiuStoenescu Buna ziua, as dori sa stiu care pot fi cele mai grave consecinte din punct de vedere legal pentru o persoana care isi face un cont pe facebook folosind un nume ... (vezi toată discuția)