avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculează bursa socială pentru un student ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculează bursa socială pentru un student ...

Vă rog să mă ajutați cu o problemă!
Cum se calculează bursa socială pentru un student, căruia ia decedat un părinte în luna iulie a.c, cu privire la venitul anual al familiei?
Pentru ce an? Anul în care avea ambii ( jumătate cu doi părinți) sau cum va fi de acum înainte? Trebuie să țin cont și de faptul că cei doi copiii încă nu au nici pensiile de urmaș stabilite iar dosarul trebuie depus în două săptămâni?
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Bursa sociala la masterat ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am si eu o nelamurire: Pt a primi bursa sociala ce venit nu trebuie sa depasesc? Am luat dupa site-ul lor regulamentul de acordare a burselor ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala facultate sabin25 sabin25 Buna ziua ! Nu stiu daca este categoria corecta dar nu am idee unde sa postez in alta parte. Eu sunt student si ma incadrez la bursa sociala de categoria ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas si ajutor social Bob Mioara Bob Mioara fata are 15 ani cu o pensie de urmas dupa tata de 322 lei. are drept de ajutor social? fiindca nepoata are pensie de urmas dupa mama de 267 lei si are si un ... (vezi toată discuția)