avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Vă rog frumos, spuneți-mi ce aș putea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Vă rog frumos, spuneți-mi ce aș putea să fac ...

Bună ziua! Vă rog frumos, spuneți-mi ce aș putea să fac eu și alți 5 colegi de-ai mei, în următoarea situație ce ne-a fost comunicată de șeful filialei Prahova în cadrul căreia ne desfășurăm activitatea de peste 2 ani?
Zilele trecute, directorul filialei Prahova a unei firme cu sediul în altă localitate, ne-a anunțat că filiala se va desființa. Spațiul în care ne desfășuram activitatea este închiriat și va rămâne în folosință doar ca punct intermediar Cross-Docker. Firma ne propune varianta pentru 5 dintre noi (echipa este de 8 persoane) de a lucra în continuare pe același post și salarii la depozitul din București, la peste 60 de km. Noi dorim acest lucru dar firma nu dorește să ne asigure transportul către și de la noul loc de muncă. Ni s-a comunicat verbal prin intermediul directorului filialei la care suntem acum, că singura variantă oferită pentru transport este punerea la dispoziție a unui autoturism pe care să-l conducă unul dintre noi, care are permis de conducere. Cum nimeni nu posedă așa ceva, iar în două săptămâni se va pune lacătul pe porțile depozitului, după ce toată marfa va fi transferată de la Ploiești la București, ne aflăm în situația de a nu ști ce ne așteaptă. Firma refuză cu obstinație să ne asigure transportul din Ploiești la noul loc de muncă și retur, dar nici nu ne-a comunicat oficial, în scris, ce variante legale ne oferă în legătură cu contractul de muncă. Ce putem să facem în situația descrisă? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Decotare naveta si cheltuieli deductibile ptr firma mihai_plo mihai_plo Buna, as avea si eu va rog nevoie de un raspuns: eu sunt din Ploiesti dar sunt angajat in Bucuresti; in acest caz pot cere firmei la care sunt angajat sa imi ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului pre si postnatal vera_2209 vera_2209 Buna ziua, aduc si eu in atentia celor care ma pot ajuta problema mea.AM LUCRAT DIN 2007 LA O FIRMA IAR DIN MARTIE ANUL CURENYT AM INTRAT IN CONCEDIU PRE SI ... (vezi toată discuția)
Litigiu contract de credit DenisRif DenisRif Am doua intrebari privitoare la o cauza in litigiu , iar prin amabilitatea si pregatirea dvs doresc sa obtin un raspuns competent. Prima intrebare : Am ... (vezi toată discuția)