avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am avut pronunțare pe 16 octombrie Ordonanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am avut pronunțare pe 16 octombrie Ordonanta presedintiala ...

Bună ziua am avut pronunțare pe 16 octombrie Ordonanta presedintiala minor cum pot mai repede să abțin că să pot să mă duc la exzicutor este vorba de fetiță mia de 1an și 5 luni si de 5 luni eu am putut să văd 4-5ori
Cel mai recent răspuns: Maryna 1 , utilizator 15:45, 18 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți cerere de urgentare sau luați un certificat de grefă cu pronunțarea, dar depinde dacă executorul acceptă.

Adrian ALBU a scris:

Faceți cerere de urgentare sau luați un certificat de grefă cu pronunțarea, dar depinde dacă executorul acceptă.

Bună ziua da este Executorie de drept

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta sotie ma impiedica sa-mi vad copilul cr1st1an_ cr1st1an_ Buna ziua, Am divortat la notar acum un an si cateva luni dar am locuit impreuna cu sotia pana acum o luna. Din casatorie a rezultat o fetita acum in varsta ... (vezi toată discuția)
Hotarare pe calea ordonantei presedintiale nerespectata madalina34 madalina34 sunt in divort,am o fetita de 3 ani jumatate,am parasit domiciliul de 4 luni cu aceasta,locuiesc la mama mea,fetita frecventa gradinita,se acomodase bn,pana ... (vezi toată discuția)
Drept la copil - concubinul mi-a luat fetita giulya93 giulya93 buna ziua am si eu o problema.am o fetita de 3 ani si eu cu tatal ei neam despartit eu nu am serviciu si nici el nu are dar munceste in strainatate dar nu cu ... (vezi toată discuția)